Back to top

Capoeira Workshop

Leer soepel bewegen als een Capoeira pro op live muziek. Onze workshop is een muzikaal en sportief feestje met alle elementen die het Capoeiraspel zo bijzonder maken: vechtdans, acrobatische trucs, percussie en zang met Braziliaanse energie. Een unieke en uitdagende groepsworkshop voor beginners en atleten, kinderen en ouderen. De traditionele Braziliaanse muziekinstrumenten geven daarbij een bijzondere en energieke sfeer.

Voor deelname aan een workshop is geen speciaal fysiek vermogen nodig. Omdat Capoeira zo veelzijdig is kan iedereen van jong tot oud meedoen met het spel of met de muziek. De uitdaging, gezelligheid en groepsdynamiek van Capoeira maken een ideaal groepsuitje voor alle doelgroepen. 

Heeft u een idee voor onze workshop op uw evenement, bel of mail dan even voor vrijblijvende informatie!

info@capoeira-events.nl

06.44596721

Mogelijkheden

Onze Capoeira workshops worden op maat gemaakt, dus er zijn veel mogelijkheden qua opzet, tijdsduur en groepsgrootte. De ervaren workshopleiders van de Batuque Capoeira groep kunnen op de meest diverse locaties uit de voeten: binnen en buiten, op uw feest, CKV dag, festival, teambuilding uitje, kinderfeestje of sportdag. Workshops kunnen altijd worden gecombineerd met een demonstratie of show!